Pridružite se akademiji Sustainable NGOs!

Ste voditelj_ica mladinske nevladne organizacije ali mladinski_a delavec_ka, ki si želi poglobiti svoje razumevanje trajnosti, podnebnih sprememb, ekološkega odtisa in odgovornega življenjskega sloga? Imamo odlično priložnost za vas!

Akademija projekta Sustainable NGOs ponuja niz spletnih učnih modulov, zasnovanih z namenom opremiti mladinske voditelje_ice in delavce_ke s potrebnimi znanji ter orodji za gradnjo trajnostne in odgovorne prihodnosti.

Ta brezplačen 30-urni program je rezultat sodelovanja mednarodnih partnerjev iz Slovenije, Romunije in Španije v okviru projekta Sustainable NGOs. Njegov glavni cilj je okrepiti mladinske organizacije in njihove člane s sledečimi veščinami:

  1. Učinkovite strategije: Spoznajte strategije, ki vam bodo pomagale učinkovito reševati okoljske in družbene izzive.
  2. Praktična orodja: Pridobite praktična orodja, ki bodo izboljšala delo vaše organizacije in projektov.
  3. Povezovanje: Povežite se z drugimi predanimi voditelji, delite izkušnje in spodbudite sodelovanje.

Po uspešnem zaključku modulov bodo udeleženci prejeli certifikat, ki bo priznal njihove novo pridobljene veščine in dosežke.

Brezplačne prijave na akademijo so že odprte, zato ne zamudite te priložnosti za poglobitev razumevanja trajnosti ter postanite gonilna sila pozitivnih sprememb v svoji skupnosti. Pridružite se nam na poti k bolj zeleni prihodnosti!


Projekt poteka in se financira v okviru programa Erasmus+ KA2.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.