Kakšnih zelenih površin si želijo mladi?

V okviru Partnerstva za okolje in zdravje organiziramo razgiban webinar “Vidiki kakovosti zelenih površin za mlade”, ki bo potekal v torek, 11. 5. 2021, od 14.30 do 16.30 prek spletne platforme Zoom

Prijava na dogodek: https://forms.gle/jerstEtkouaLZNXQ8

Dogodek je namenjen predvsem mladim od 15 do 25 let, na njem pa bodo predstavljeni vidiki kakovosti zelenih površin ter pristopi načrtovanja zelenih površin in možnosti njihove uporabe. Govorili bomo o tem, kakšne so prepoznane potrebe mladih glede zelenih površin in vrstah uporabe ter s pomočjo interaktivne razprave z udeleženci preverili, ali te strokovno prepoznane potrebe držijo in so aktualne. Na dogodku bodo imeli udeleženci možnost spregovoriti o tem, v čem sami vidijo probleme pri uporabi zelenih površin, in predstaviti svoje ideje za izboljšanje stanja.

Program je na voljo here.

*Webinar “Vidiki kakovosti zelenih površin za mlade” organizirata Urbanistični inštitut Republike Slovenije ter Inštitut za zdravje in okolje v okviru projekta Partnerstvo za okolje in zdravje, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije.