Inštitut za zdravje in okolje išče vodjo projektov!

Inštitut za zdravje in okolje razpisuje delovno mesto vodje projektov za določen čas od predvidoma 1. 2. 2023 do 30. 4. 2024, s polnim delovnim časom (40 ur tedensko).

Splošne informacije

Oblika dela:Zaposlitev za določen polni delovni čas
Lokacija dela in delovni pogoji:Delo bo pretežno potekalo na sedežu organizacije in od doma, možne so tudi krajše službene poti v Sloveniji in tujini glede na specifike projektov. Delo je pretežno z računalnikom.
Delovni čas:Delovni čas obsega 40 ur tedensko, od ponedeljka do petka, ki se na podlagi odredbe delodajalca razporedijo med delovne dni. Začetek dela je vsak delovni dan med 7.00 in 10.00, zaključek dela pa med 15.00 in 18.00, po potrebi pa tudi v večernih urah ali ob sobotah in nedeljah, če to zahtevajo delovni procesi (projektne aktivnosti).
Poskusno obdobje:4 mesece
Plačilo:Začetna osnovna bruto plača je 1.753,92 eur.
Način prijave na razpis:Življenjepis (priporočeno v obliki Europass) in motivacijsko pismo pošljite na info@izo.si do 8. 1. 2023.
Način izbire:Po pregledu prijav bo komisija za izbor naredila ožji izbor kandidatk_ov, ki bodo povabljene_i na razgovor in opravljanje kratkega pisnega testa. O rezultatih bodo vsi kandidati obveščeni po elektronski pošti na e-naslov, ki ga bodo navedli v življenjepisu oz. v prijavi. Razgovori bodo predvidoma potekali v drugem in tretjem tednu januarja 2023.
Dodatne informacije:Za informacije v zvezi z razpisom smo na voljo na info@izo.si.
Opombe:Po dogovoru z izbrano_im kandidatko_om se lahko dogovorimo tudi za drugačno obliko sodelovanja.

Več informacij: